/Branchenieuws
Branchenieuws 2017-05-09T16:25:16+00:00

BRANCHENIEUWS

Out of the Box 2018

Longines breidt uit met sportieve modellen

19 februari 2018|Branchenieuws, Nieuws|

De Conquest V.H.P. vertegenwoordigt volgens Longines een nieuwe prestatie op het gebied van quartz, waarbij hoge precisie, techniek en een sportieve look worden gecombineerd met de elegantie van het merk. In lijn met de huidige essentie van de sportlijn Conquest brengt Longines nu chronografen uit die de kwaliteiten van de Conquest V.H.P. bundelen. [Lees meer...]

MIF Money Fair: inschrijven als deelnemer kan nu

19 februari 2018|Branchenieuws, Nieuws|

Met een vloeroppervlakte van ruim 5000 m2 is MIF 2018 een van de grootste evenementen voor verzamelaars, beleggers en handelaren op het gebied van munten, edelmetalen en bankbiljetten (papiergeld). Tijdens de beurs zullen vele handelaren uit alle windstreken aanwezig zijn.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures