//Netwerkdag voor edelsmeden in Zaandijk

Netwerkdag voor edelsmeden in Zaandijk

Enkele weken geleden organiseerde goudsmid Sarah Kobak een gezellige netwerkdag in Zaandijk. Zij mocht een groot aantal edelsmeden verwelkomen met koffie, thee en wat lekkers erbij.

Sarah had voor deze middag Daniël Voskamp en Patrick Thio van de Federatie Goud en Zilver uitgenodigd. Daniël vertelde de groep wat de FGZ en de Vereniging Goud- en Zilversmeden, die onder de FGZ valt, voor edelsmeden kunnen betekenen. Patrick haakte daarop in en beantwoordde diverse vragen uit het publiek.

Na de pauze vertelde Rick Nathalia over de voordelen van het werken met een high-tech laserapparaat. Hij legde uit hoe dit apparaat werkt, wat dit financieel voor goudsmeden betekent en en beantwoordde vragen uit het publiek over dit onderwerp. Hij had voor deze middag een laserapparaat meegenomen en kon de groep dus daadwerkelijk laten zien wat je ermee kunt. Een aantal goudsmeden maakte van de gelegenheid gebruik zélf het apparaat uit te proberen.

Na alle informatie was het tijd voor gezelligheid. Een drankje, een hapje en volop gelegenheid om kennis te maken met elkaar en te netwerken. De aanwezigen waren het erover eens: het is erg goed om even afstand te doen van de plek aan je werkbank om naar zo’n netwerkdag of -avond te gaan. Je te laten informeren over interessante onderwerpen, te sparren met vakgenoten en vooral in een gezellige ambiance te netwerken.

Een impressie in beeld van deze middag en hier de overzichtsvideo, gemaakt door Danny Onel.

Door | 2018-03-15T15:10:20+00:00 9 maart 2018|Rubriek Branchenieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures