//Nieuws voor leden
Nieuws voor leden 2017-05-01T13:52:17+00:00

NIEUWS VOOR LEDEN

Aankondiging: nieuw contributiestelsel FGZ per 1 januari 2018

19 april 2018|Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuwsbrief berichten|

In juni 2016 zijn tijdens een algemene ledenvergadering de plannen voor de samensmelting van de NJU en de VGZ aan de leden bekendgemaakt. Deze samensmelting houdt in dat er één vereniging ontstaat met ruimte voor de belangen van alle beroepsgroepen binnen de branche. De samensmelting betekent ook dat de verschillende contributiesystemen, die de NJU en de VGZ nu hanteren, op elkaar afgestemd moeten worden.

FGZ-voordeel op creditcardacceptatie

10 april 2018|Branchenieuws, Ledennieuws|

Steeds meer consumenten zijn in het bezit van een creditcard en vinden het prettig deze voor tal van aankopen te gebruiken. Het accepteren van creditcards kan dus omzetverhogend werken. De Federatie Goud en Zilver heeft voor de leden van NJU en VGZ een overeenkomst met Worldline. Ondernemers kunnen via Worldline creditcards accepteren van onder andere Visa, MasterCard, Discover, Diners Club, UnionPay en JCB.

BIJORHCA PARIS : 16% meer Nederlanders

22 februari 2018|Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws|

De sieradenvakbeurs BIJORHCA PARIS vond plaats van 19 t/m 22 januari jl. in Parijs en verwelkomde er 309 exposanten, waarvan 52% internationaal, en bijna 12.000 vakbezoekers, waarvan 29% internationaal. Tijdens de afgelopen januari-editie bevestigde de vakbeurs opnieuw haar positie als internationaal trefpunt voor alle professionals van de internationale sieradenbranche. [Lees meer...]

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures