//11-13 maart: vernieuwde Voorjaarsbeurs Jewels & Watches met ruim 200 merken

11-13 maart: vernieuwde Voorjaarsbeurs Jewels & Watches met ruim 200 merken

Meer dan 200 merken en een inspirerend programma tijdens Voorjaarsbeurs Jewels & Watches! Over 5 dagen is het zo ver: de exclusieve opening van het vernieuwde Jewels & Watches tijdens de Voorjaarsbeurs op 11, 12 en 13 maart in Trade Mart Utrecht.

Gevarieerd aanbod
Bekijk, voel en vergelijk alle primeurs, premiums en noviteiten van het nieuwe seizoen. Met een gevarieerd aanbod van meer dan 200 merken, kunt u weloverwogen uw assortiment inkopen bij diverse leveranciers.

Programma
Ook het programma is volgens de beursorganisatie inspirerend. Zo is het Retail Innovation Platform aanwezig, met diverse tech partners, onderzoekers en jong talent, die klaarstaan om met u te sparren over o.a. de inzet van online marketing en andere technologische innovaties om uw business een boost te geven. Studex demonstreert hun systeem om gaatjes in de oren te zetten. Er is een diamantzetter live aan het werk aan prachtige ontwerpen en meer!

Feestelijke opening
Vanzelfsprekend nodigt Jewels & Watches u van harte uit voor de feestelijke opening op zondag 11 maart om 16.00 uur, waar Albert Arp (CEO Jaarbeurs Holding) het startsein geeft voor het vernieuwde handelscentrum voor de juwelier.
Aansluitend is er een optreden van Tjindara, finalist van the Voice of Holland, die vervolgens de nieuwe sieradenlijn Chica d’Oro van SGS zal onthullen.

Bijzondere winactie
Ook maakt u kans om een bijzonder cadeau te winnen: de laatste limited edition Evian fles t.w.v. 3500 euro, beschikbaar gesteld door Bas Verdonk Jewels en ontworpen door Chiara Ferragni en Bas Verdonk.

De Voorjaarsbeurs Jewels & Watches verwelkomt u graag! Vraag hier uw GRATIS ticket aan. Bent u in het bezit van een jaarkaart, dan is registreren niet nodig.

www.trademart.nl

Door | 2018-03-06T16:42:52+00:00 6 maart 2018|Rubriek Branchenieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures