//Algemene ledenvergadering NJU&VGZ | maandag 11 maart 2019

Algemene ledenvergadering NJU&VGZ | maandag 11 maart 2019

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van FGZ. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan boven aan deze pagina in. Heeft u geen inloggegevens? Neem dan contact op met het secretariaat van de FGZ, 070- 386 77 77. Wilt u lid worden? Ga naar LID WORDEN of neem contact met ons op.

Door |2019-03-04T14:57:25+01:004 maart 2019|Rubriek Ledennieuws|Label: , , , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures