Het Amsterdamse sieradenmerk Anna + Nina komt in 2020 met een uitgebreide versie van de Solid Gold Collection.

“We kregen veel vraag van retailers of wij onze gouden collecties ook b2b konden verkopen “, aldus Anna + Nina. “De populariteit van verfijnde gouden sieraden neemt enorm toe, maar tegelijkertijd ook de vraag naar echte eyecatchers in 14-karaats goud”. Anna + Nina wil zich daarom in 2020 meer gaan focussen op echt goud. De Bijenkorf heeft de collectie al ingekocht. Verder wil Anna + Nina komend seizoen de high-end juweliers benaderen.

De Solid Gold Collection bestaat uit een breed assortiment aan oorbellen, ringen, bedeltjes en kettingen. Ook wordt er gebruikgemaakt van edelstenen als granaat, saffier en diamant. De winkelverkoopprijzen variëren van € 59,95 voor een gouden studje tot € 1875 voor een gouden ring met citrien.

Anna + Nina is opgericht in 2012 door Nina Poot en Anna de Lanoy Meijer. Anna + Nina heeft drie winkels in Amsterdam waaronder een eigen atelier met goudsmid. Afgelopen november opende Anna + Nina een vierde winkel in Antwerpen. In de winkels worden ook kleding en interieurartikelen verkocht, maar de focus ligt op sieraden.

www.anna-nina.nl