/, Nieuws/Annamaria Cammilli viert 35-jarig bestaan

Annamaria Cammilli viert 35-jarig bestaan

2018 is voor Annamaria Cammilli een bijzonder jaar; het exclusieve sieradenmerk uit het Italiaanse Florence bestaat dit jaar namelijk 35 jaar. In die 35 jaar ontwikkelde het merk stap voor stap een geheel eigen stijl.

De drie belangrijkste ingrediënten voor het succes zijn volgens Annamaria Cammilli: het unieke en hedendaagse design, de afwerking van de sieraden – het resultaat van jaren van research en innovatie – en daarnaast de zeven verfijnde tinten goud waarmee het merk een eigen handtekening toont.

Tijdens de afgelopen Vicenzaoro in januari presenteerde Annamaria Cammilli een preview van haar jubileumset bestaande uit een hanger, oorsieraden en een ring met harmonieus gestylede bloemen. De hanger heeft zes bloemen die allemaal in een verschillende kleur goud vervaardigd kunnen worden waardoor talloze combinaties mogelijk zijn.

De nieuwe collectie voor 2018 van Annamaria Cammilli is geïnspireerd op Japan, het land waar Annamaria Cammilli’s verhaal 35 jaar geleden begon. Binnen deze collectie zijn diverse sieradenlijnen, allen bestaande uit unieke creaties met het herkenbare dna van het merk.

www.annamariacammilli.com

Door | 2018-04-09T16:43:56+00:00 9 maart 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures