///Van Hell Juweliers
Van Hell Juweliers2016-12-13T10:21:13+00:00

Project Description

Van Hell Juweliers Apeldoorn

De vestiging in Apeldoorn is geopend in 1993, toen Van Hell Juweliers Fabery De Jonge overnam. Ab van Hell en zijn deskundige team laten u graag de horloge-collecties zien van topmerken als Baume & Mercier, Christiaan van der Klaauw en MeisterSinger en sieraden van toonaangevende ontwerpers als BRON en Schoeffel. Met ruim 80 jaar ervaring weet Van Hell Juweliers met gedegen kennis als geen ander een goede service te bieden.

Van Hell Juweliers
Hoofdstraat 120B
7311 KJ Apeldoorn
055 – 521 22 75
apeldoorn@vanhell-juweliers.nl
www.vanhell-juweliers.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures