/, Ledennieuws, Nieuws/AVG workshop op Out of the Box

AVG workshop op Out of the Box

AVG presentatie van Bart Sprangers tijdens Out of the Box!

Voldoet u aan alle (nieuwe) privacyregels? Test uw kennis in een interactieve quiz én krijg nuttige tips en tools tijdens deze bijeenkomst.

Bart Sprangers (huisadvocaat van de Federatie Goud en Zilver) zal u meenemen in deze complexe wetgeving, op een laagdrempelige manier. Via praktijkgerichte vragen/voorbeelden, wordt u bijgespijkerd over de AVG én weet u of u AVG-proof bent. Vanzelfsprekend is er volop ruimte om vragen te stellen.

Tijdstip: 13.30 uur

Locatie:
De Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP Utrecht

N.b.: De heer Sprangers zal deze presentatie alleen op Out of the Box verzorgen en niet op de Jaarbeurs zoals eerder aangegeven.

Door |2018-09-03T10:23:17+00:0031 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures