/, Nieuws/Beers Wholesale: horloges en meer

Beers Wholesale: horloges en meer

Beers Wholesale levert horloges van de merken Monnard, Lasita en Splendid. Daarnaast biedt het bedrijf een collectie gebruiksartikelen van het merk Beau Cadeau. Tot voor kort werden deze artikelen geleverd door Bos en Zoon uit Amsterdam, nu door Beers Wholesale in Heemskerk.

Monnard biedt stijlvolle gouden dames- en herenhorloges met gouden of leren band. Lasita is een horlogemerk met een prima prijs-kwaliteitsverhouding, dat uitblinkt in eenvoud en horloges maakt die vooral gewoon de tijd aangeven, zo meldt Beers Wholesale. De horloges van Splendid zijn tijdloos en gemaakt van zilver, titaan en doublé. Deze modellen zijn veelal voorzien van spangband. Beau Cadeau heeft een assortiment zilveren, kristallen en verzilverde geschenken voor bijzondere gelegenheden. Naast deze artikelen biedt Beers ook reinigings-en poetsmiddelen voor zilveren en gouden sieraden of bestek van het merk Town Talk.

office@beerswholesale.comwww.beerswholesale.com

Door |2018-08-09T16:03:57+01:009 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures