/, Ledennieuws, Nieuws/Beleef het Sieraad zaterdag 3 november 2018

Beleef het Sieraad zaterdag 3 november 2018

De vierde editie van Beleef Het Sieraad vindt plaats op zaterdag 3 november. Het evenement heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Steeds meer deelnemers doen mee en de consument komt in groten getale af op de deelnemende locaties.

Beleef het Sieraad is de open dag in de sieraden- en horlogebranche. Op deze dag openen alle deelnemers de deuren en laten hun mooie ambacht zien door middel van verschillende activiteiten, zoals workshops en demonstraties. Juweliers, goudsmeden en horlogemakers kunnen zich weer inschrijven via de website van Beleef Het Sieraad.

Consumenten zijn welkom tijdens Beleef Het Sieraad op 3 november 2018 bij alle deelnemers!

www.beleefhetsieraad.nl

Door |2018-11-05T15:22:26+00:0016 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures