/, Nieuws/Bell & Ross BR03-92 NIGHTLUM

Bell & Ross BR03-92 NIGHTLUM

Bell & Ross, het luxe horlogemerk gespecialiseerd in uurwerken voor professioneel gebruik in de luchtvaart, introduceert de BR03-92 Nightlum.

Dit model heeft een modern design. De functionele zwarte wijzerplaat met Superluminova C3 geeft de tijd op efficiënte wijze aan. Het horloge is voorzien van een automatisch mechanisch uurwerk, geeft uren, minuten, seconden en datum aan en heeft een 42mm kast in matzwart keramiek. Overige kenmerken: ontspiegeld saffierglas, grijsgroene kalfsleren band en waterdicht tot 100 meter.

www.bellross.com

Door | 2018-03-06T16:53:04+00:00 7 maart 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures