Het Belgische juwelenmerk BIGLI introduceert dit najaar een nieuwe kleur voor de iconische Mini Sweety-collectie : Green Lemon.

Laurence Aerens, creative director van BIGLI, heeft deze opvallende kleur samengesteld en het is meteen ook een van haar favorieten, zo meldt het merk. Het bijzondere groen werd verkregen door de superpositie van limoenkwarts, groene agaat en parelmoer.

Green Lemon is een herinnering aan het sprankelende groen van de natuur, Laurence’s grootste inspiratiebron. “Zo neem je de zomer mee naar de koude wintermaanden: deze edelsteencombinatie maakt je direct vrolijk en energiek.”

Green Lemon laat zich goed combineren met de ruim vijftig andere tinten uit de Mini Sweety collectie, alsook de Arabesque ringen met witte of bruine diamant. De cabochonringen kunnen ook per twee of drie gedragen worden. Bijpassende oorbellen en hangertjes maken de ‘Mini Sweety’ collectie compleet. Voor het goud is er een keuze uit wit, geel of roze.

Het Belgische merk BIGLI is naar eigen zeggen een van de meest vernieuwende spelers in de luxe-branche van de juwelen. BIGLI, opgericht in 1997, onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit maar ook door het vakkundige zetwerk. Aan het hoofd van het label staat een duo dat elkaar perfect aanvult: Laurence Aerens en Thierry Spitaels. “Onze juwelen hebben vaak unieke kleuren dankzij een ambachtelijke techniek waarbij verschillende lagen van edelstenen op elkaar worden aangebracht. Door deze superpositie krijgt het geheel een ander, dieper kleurtimbre.” BIGLI wil in de eerste plaats continuïteit waarborgen door het aanbod voortdurend te herzien en opnieuw uit te vinden met schitterende, complexe variaties.

www.bigli.net