Home/Branchenieuws
Branchenieuws2017-05-09T16:25:16+02:00

BRANCHENIEUWS

Klassieke schakels in modern jasje

3 april 2020|Branchenieuws, Nieuws|

Salima Thakker is geboren in Antwerpen, heeft Indiaans bloed en studeerde onder meer in Londen. Van jongs af aan heeft de juwelenontwerpster pur sang een liefde voor kostbare (edel)stenen en sieraden. Met haar Elementals-collectie wil Salima heden en verleden samenbrengen door de klassieke schakelcolliers en -armbanden in een modern jasje te steken.

Melano start actie om hart onder de riem te steken

2 april 2020|Branchenieuws, Nieuws|

De komende weken gaat Melano iedere week tien mensen in het zonnetje zetten die hun steentje bijdragen in deze moeilijke tijd. Mensen die in de zorg werken bijvoorbeeld, of hulpdiensten, schoonmaak- en supermarktmedewerkers. Mensen die boodschappen doen voor ouderen of buren. Mensen die het verdienen!

Actuele informatie voor ondernemers

1 april 2020|Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws|

De maatregelen als gevolg van de corona-uitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Bedrijven maken zich zorgen. Kijk hier voor informatie over steunmaatregelen en verantwoord winkelen. Tip: houd dit bericht in de gaten! Deze wordt zoveel mogelijk geüpdatet met het laatste nieuws voor ondernemers.

Bereikbaarheid Federatie Goud en Zilver

1 april 2020|Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws|

Vanwege de maatregelen als gevolg van de uitbraak van het Corona-virus werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Om deze reden is het FGZ-kantoor telefonisch minder goed bereikbaar. Vragen en andere berichten kunt u mailen naar federatie@fgz.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Klik op de 'lees meer'- link.

Rado: tijd is kostbaar

31 maart 2020|Branchenieuws, Nieuws|

Het geheim van de nieuwe Rado True Secret zit ‘m in het opengewerkte deel van de wijzerplaat op 12 uur. Via deze opening is het balanswiel perfect te zien; het wordt continu onthuld en verborgen, waarmee het belang van tijd voor de drager persoonlijk wordt geïllustreerd.

Nieuwe collecties SILK Jewellery

30 maart 2020|Branchenieuws, Nieuws|

Tijdens de voorjaarsbeurs JEWELS & WATCHES 2020 introduceerde SILK Jewellery niet één maar twee nieuwe collecties. De eerste collectie, EDGED, bestaat uit sieraden gebaseerd op de zeshoek en de tweede, ELEMENTS, is geïnspireerd op de driehoek.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures