/, Nieuws/Brusi: fijne sieraden uit Milaan

Brusi: fijne sieraden uit Milaan

Brusi is een Italiaans juwelenhuis, opgericht in de vroege twintiger jaren van de vorige eeuw toen de eerste winkel en werkplaats van het merk in Milaan werden geopend. In de jaren daarna ontwikkelde het bedrijf zich tot wat het nu, na drie generaties, is: een juwelenhuis, gerund door een familie met een lange juwelengeschiedenis.

Brusi is gespecialiseerd in gouden juwelen met diamant, parel, saffier, robijn, smaragd en andere kostbare (edel)stenen. Elke twee jaar lanceert het merk twee nieuwe collecties, een in maart en een in september. De belangrijkste markt voor Brusi op dit moment is Europa.

Enkele kenmerken volgens het merk zijn:
– hoge kwaliteit sieraden met oog voor details en afwerking
– zorgvuldige selectie van edelstenen
– gebruik van verschillende soorten diamant: wit, bruin, grijs, icy, briljant- en roségeslepen
– gebruik van saffier in ongebruikelijke kleuren
– continu onderzoek naar nieuwe vormen, volumes, ontwerpen
– maatwerk is mogelijk
– complete flexibiliteit
– 3D-ontwerpen d.m.v. nieuwe programma met veel mogelijkheden

www.brusi.it

Door | 2018-04-09T16:44:23+00:00 9 maart 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures