/, Nieuws/Buddha to Buddha introduceert Gold Edition

Buddha to Buddha introduceert Gold Edition

Schoonheid, kwaliteit en tijdloos design – dat is waar Buddha to Buddha naar eigen zeggen voor staat. Na twintig jaar ervaring met premium 925 zilver, lanceert Buddha to Buddha de 18k Gold Edition 1.0-collectie. Handgemaakte sieraden in 18-karaats goud.

Buddha to Buddha zet met deze luxe gouden sieraden een volgende stap in het maken van sieraden.
De collectie is volgens het merk verfijnd, maar behoudt de signature touch. Geïnspireerd door de Ben – een iconische Buddha to Buddha collectie – werden de eerste gouden stukken handgemaakt door goudsmeden en gevormd tot een bijzonder sieraad.

De 18k Gold Edition 1.0-collectie is in februari exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Bijenkorf- filialen, daarna ook bij andere verkooppunten.

www.buddhatobuddha.com

Door | 2018-02-13T11:47:53+00:00 13 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures