/, Nieuws/Cahana Jewelry: wenssieraden

Cahana Jewelry: wenssieraden

Bij de hangers van Cahana Jewelry worden kleine papieren rolletjes geleverd waar de draagster een eigen wens op kan schrijven. Zo’n rolletje kan vervolgens opgevouwen in de hanger gedaan worden en – dichtbij het hart – als affirmatie dienen.

Om de affirmaties extra kracht te geven zijn ook kristallen, die ook in de hangers passen, en symbolen verkrijgbaar die volgens het merk zorgen voor ondersteuning en positieve energie. Cahana betekent ‘wensen’ in Hindi. Cahana Jewelry is in 2013 gestart door de Deense Rikke Brogaard die het bedrijf vanuit Monaco runt. Naast hangers biedt het merk inmiddels oorsieraden, armbanden, ringen en colliers die door heel Europa verkocht worden.

www.cahanajewelry.com

Door |2018-10-03T14:48:02+00:001 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures