Camera in Beeld: doe mee en help de politie

//Camera in Beeld: doe mee en help de politie

Camera in Beeld: doe mee en help de politie

Nederland hangt vol met beveiligingscamera’s waarmee de politie haar voordeel kan doen. De politie doet dat via Camera in Beeld, een project dat camera’s met zicht op de openbare ruimte op een interactieve plattegrond in kaart brengt. Met Camera in Beeld kan de politie sneller en meer zaken oplossen. Juweliers in het hele land kunnen meehelpen! In onderstaand filmpje geeft Henry Koper van de politie uitleg over dit officiële landelijke systeem.

http://omroepwest.bbvms.com/view/regiogrid/2611217.html

Doe mee en help bij het opsporen van daders
Deelnemen aan Camera in Beeld kost u weinig tijd en levert de politie veel op. De politie klopt alleen bij u aan als uw beeld daadwerkelijk nuttig is. Doet u niet mee, dan kan de politie u toch verplichten foto’s van uw beeld door te sturen. Niet deelnemen betekent dus niet dat u niet hoeft mee te werken. Sterker nog, als u niet meedoet, kan de politie uw beeld niet inschatten en is de kans dat er een beroep op u gedaan wordt groter dan wanneer u wel deelneemt.

Deelnemen?
Juweliers en goudsmeden die mee willen doen kunnen zich aanmelden via: www.politie.nl/thema’s/opsporing/camera in beeld. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

VOOR MEER INFORMATIE: Karel van Engelenhoven en Anton van de Streek, 0900-8844 / 06-53 12 72 45.
Door |2017-04-20T16:29:47+00:009 december 2016|Rubriek Beveiligingsnieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Redacteur vakblad Edelmetaal.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures