Elegant of sportief, een roestvrijstalen of een lederen band? De nieuwste speciale uitgave van de DS-1 Powermatic 80 is volgens Certina overal klaar voor: deze tijdloze klassieker met zijn betrouwbare automatische uurwerk wordt niet met één, maar met twee banden geleverd. Je kunt eenvoudig wisselen tussen de roestvrijstalen Milanese band en de mokkakleurige kalfslederen band.

Sportief, elegant, functioneel, luxueus: de band speelt een sleutelrol in het karakter van dit nieuwe horloge. De fijnmazige structuur van de Milanese band met dubbele vouwsluiting geeft de nieuwe Certina DS-1 Powermatic 80 bijvoorbeeld een elegante afwerking. De mokkakleurige lederen band met gespsluiting is daarentegen meer sportief en vintage. Het horloge wordt geleverd met beide banden en de benodigde bevestigingspinnetjes. Met behulp van een klein beweegbaar poussoir op het pinnetje kunnen de banden moeiteloos verwisseld worden zonder ander gereedschap.

En of je nu kiest voor Milanees of leer: de beide banden zijn volgens het merk de perfecte omlijsting van de 40 mm roestvrijstalen kast van het horloge. De zilverkleurige, gebogen wijzerplaat met verfijnd zonnestraalpatroon wordt verfraaid door geblauwde uren-, minuten- en secondewijzers. Slanke opgelegde indexen en een datumvenster op 3 uur ronden het design harmonieus af. De hartslag van het uurwerk komt van het moderne, automatische Powermatic 80-uurwerk dat een gangreserve heeft tot wel 80 uur. Het beproefde DS Concept, dat ervoor zorgt dat Certina-horloges al 60 jaar profiteren van een «Double Security», garandeert maximale duurzaamheid. Advies-w.v.p. € 745.

www.certina.com