Citizen Promaster Eco-Drive Yacht Timer

Citizen viert de 30e verjaardag van de Promaster met onder meer de nieuwe Eco-Drive Yacht Timer, voorzien van alle functies die essentieel zijn voor jacht- en zeilraces. Het C660 uurwerk, door Citizen ontwikkeld, bestaat uit een combinatie van analoge en digitale displays. Het horloge heeft een racetimerfunctie die de countdown en count-up timers die bij de races gebruikt worden naadloos linkt. Andere kenmerken zijn een wereldtijdfunctie, Eco-Drive technologie waardoor de batterij niet verwisseld hoeft te worden en andere geavanceerde functies ten behoeve van jacht- en zeilraces. Waterdicht tot 20 ATM. Verkrijgbaar in diverse trendy kleurencombinaties. Advies-w.v.p. € 379 en € 399.

Citizen Promaster Eco-Drive Tough

Ook ter gelegenheid van 30 jaar Promaster drie nieuwe modellen in de Tough-serie. De nieuwe modellen zijn voorzien van een monocoque-kast wat inhoudt dat deze horloges extreem duurzaam, schokbestendig en anti-magnetisch zijn.

De kast van de nieuwe modellen heeft geen gebruikelijke opening aan de achterkant, maar is voorzien van een grote opening via de voorkant wat volgens het merk de overall stabiliteit van het horloge aanzienlijk vergroot. Door de speciale oppervlaktebehandeling, ontwikkeld door Citizen, is het staal hypoallergeen en resistent tegen roesten en krassen. Overige kenmerken zijn het anti-reflectie saffierglas en de Super Luminova wijzers en indexen. Het model werkt onder de meest extreme temperaturen en door de Eco-Drive technologie laadt het op door elke vorm van licht. Vervanging van de batterij is dus niet nodig. Advies-w.v.p. vanaf € 299 tot € 349.

www.citizenwatch.eu