/Collectieve energielevering via MAIN energie
Collectieve energielevering via MAIN energie2019-01-10T09:35:52+00:00

Collectieve energielevering via MAIN Energie

De Federatie Goud en Zilver (FGZ) en MAIN Energie zijn in 2016 een collectief samenwerkingsverband aangegaan. Met MAIN Energie heeft de FGZ voor alle leden van de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) interessante voorwaarden besproken. MAIN Energie is ruim 14 jaar energieleverancier voor de zakelijke markt, zij weten wat er specifiek in onze branche speelt.

MAIN Energie biedt u als lid o.a. de volgende voordelen:

– Scherpe collectieve leveringstarieven

FGZ-leden profiteren van scherpe collectieve tarieven voor elektriciteit en gas, hierdoor wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd op uw energiefactuur. Daarnaast geldt er ook een speciale ledenkorting op de administratiekosten, deze bedragen € 10 in plaats van de gebruikelijke € 42 per jaar.

– Persoonlijke accountmanager

Elke klant heeft een persoonlijke accountmanager die u op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen en die u tijdig een nieuw scherp voorstel doet. Zo bent u altijd verzekerd van scherpe leveringstarieven. Ook heeft u bij eventuele vragen of advies rechtstreeks contact, dus geen callcenter met doorkiesmenu’s.

– 100% groene stroom

MAIN Energie levert standaard 100% groene stroom, zonder meerprijs. Ook het gas kan CO2 gecompenseerd worden. Hiermee draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
U ontvangt een ingelijst Groencertificaat, waarmee u aan uw klanten laat zien dat u duurzaam onderneemt.

– MAINnovaties

MAINnovaties zijn toekomstgerichte producten én diensten die zijn ontwikkeld op verzoek van de klanten van MAIN Energie. Deze innovaties geven u helder inzicht en grip op uw energieverbruik. Besparen op energiekosten is hierdoor een stuk gemakkelijker én u kunt onnodig energieverbruik tegengaan.

Meer informatie

Kijk op www.mainenergie.nl of bel MAIN Energie op 088 080 9100. Dan neemt uw persoonlijke accountmanager contact met u op.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures