Collectieve energielevering via MAIN Energie

De Federatie Goud en Zilver (FGZ) en MAIN Energie zijn in 2016 een collectief samenwerkingsverband aangegaan. Met MAIN Energie heeft de FGZ voor alle leden interessante voorwaarden besproken. MAIN Energie is ruim 14 jaar energieleverancier voor de zakelijke markt, zij weten wat er specifiek in onze branche speelt.

MAIN Energie biedt u als lid o.a. de volgende voordelen:

 • Scherpe collectieve leveringstarieven
  FGZ-leden profiteren van scherpe collectieve tarieven voor elektriciteit en gas, hierdoor wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd op uw energiefactuur. Daarnaast geldt er ook een speciale ledenkorting op de administratiekosten, deze bedragen € 10 in plaats van de gebruikelijke € 42 per jaar.
 • Persoonlijke accountmanager
  Elke klant heeft een persoonlijke accountmanager die u op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen en die u tijdig een nieuw scherp voorstel doet. Zo bent u altijd verzekerd van scherpe leveringstarieven. Ook heeft u bij eventuele vragen of advies rechtstreeks contact, dus geen callcenter met doorkiesmenu’s.
 • 100% groene stroom
  MAIN Energie levert standaard 100% groene stroom, zonder meerprijs. Ook het gas kan CO2 gecompenseerd worden. Hiermee draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
  U ontvangt een ingelijst Groencertificaat, waarmee u aan uw klanten laat zien dat u duurzaam onderneemt.
 • MAINnovaties
  MAINnovaties zijn toekomstgerichte producten én diensten die zijn ontwikkeld op verzoek van de klanten van MAIN Energie. Deze innovaties geven u helder inzicht en grip op uw energieverbruik. Besparen op energiekosten is hierdoor een stuk gemakkelijker én u kunt onnodig energieverbruik tegengaan.

Meer informatie
Kijk op www.mainenergie.nl of bel MAIN Energie op 088-080 9100. Dan neemt uw persoonlijke accountmanager contact met u op.