//Collectieve energielevering via MAIN Energie

Collectieve energielevering via MAIN Energie

De Federatie Goud en Zilver en MAIN Energie zijn een aantal jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan. Met MAIN Energie hebben we voor u als lid interessante voorwaarden besproken. MAIN Energie is dé energiespecialist voor de zakelijke markt, zij weten wat er specifiek in onze branche speelt. Zij bieden u als lid o.a. de volgende voordelen:

Scherpe collectieve leveringstarieven
FGZ-leden profiteren van scherpe collectieve tarieven voor elektriciteit en gas, hierdoor wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd op uw energiefactuur. Daarnaast geldt er ook een speciale ledenkorting op de administratiekosten, deze bedragen € 10 in plaats van de gebruikelijke € 42 per jaar.

Persoonlijke accountmanager
Elke klant heeft een persoonlijke accountmanager die u op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen en die u tijdig een nieuw scherp voorstel doet. Zo bent u altijd verzekerd van scherpe leveringstarieven. Ook heeft u bij eventuele vragen of advies rechtstreeks contact, dus geen callcenter met doorkiesmenu’s.

100 % groene stroom, zonder meerprijs
MAIN Energie levert standaard 100% groene stroom, zonder meerprijs. Ook het gas kan CO2 gecompenseerd worden. Hiermee draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U ontvangt een ingelijst groencertificaat, waarmee u aan uw klanten laat zien dat u duurzaam onderneemt.

Innovaties
Onze MAINnovaties zijn toekomstgerichte producten én diensten die wij hebben ontwikkeld op verzoek van onze klanten. Zij geven u helder inzicht en grip op uw energieverbruik. Besparen op energiekosten is hierdoor een stuk gemakkelijker én u kunt onnodig energieverbruik tegengaan.

Wilt u meer informatie? Kijk op de www.mainenergie.nl of bel met 088 080 9100. Dan neemt uw persoonlijke accountmanager van MAIN Energie contact met u op.

Door |2018-12-27T12:40:19+01:0027 december 2018|Rubriek Nieuwsbrief berichten|Label: |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures