Hamilton presenteert met trots de special edition Jazzmaster Regulator Cinema, om zowel onze geweldige samenwerking met de filmindustrie als de 10e Hamilton Behind the Camera Awards te vieren.

De Jazzmaster Regulator Cinema houdt de balans tussen traditie en innovatie en koppelt de minuten los van de urenwijzerplaat in een prachtig asymmetrisch ontwerp dat doet denken aan de draaiende filmrollen van de filmcamera’s. De speciale kastachterkant met een ingegraveerde filmrol, draagt ook het special edition-nummer en gunt een blik op het automatisch Zwitsers H-12 uurwerk binnenin.

Het horloge is uitgereikt aan winnaars en presentatoren van de 10e Hamilton Behind the Camera Awards in Los Angeles op 4 november 2018.

Over Hamilton
Hamilton is in 1892 opgericht in Lancaster, in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hamilton-horloges combineren de Amerikaanse spirit met de ongekende precisie van de nieuwste Zwitserse uurwerken en technologieën. Bekend om innovatieve design heeft Hamilton een sterke positie in Hollywood verworven – met producten die te zien zijn in meer dan 450 films. Het merk heeft ook sterke, historische banden met de luchtvaart. Hamilton is lid van de Swatch Group, de grootste horlogeproducent en distributeur ter wereld.

www.Hamiltonwatch.com