/, Nieuws/De Hamilton Jazzmaster Regulator Cinema

De Hamilton Jazzmaster Regulator Cinema

Hamilton presenteert met trots de special edition Jazzmaster Regulator Cinema, om zowel onze geweldige samenwerking met de filmindustrie als de 10e Hamilton Behind the Camera Awards te vieren.

De Jazzmaster Regulator Cinema houdt de balans tussen traditie en innovatie en koppelt de minuten los van de urenwijzerplaat in een prachtig asymmetrisch ontwerp dat doet denken aan de draaiende filmrollen van de filmcamera’s. De speciale kastachterkant met een ingegraveerde filmrol, draagt ook het special edition-nummer en gunt een blik op het automatisch Zwitsers H-12 uurwerk binnenin.

Het horloge is uitgereikt aan winnaars en presentatoren van de 10e Hamilton Behind the Camera Awards in Los Angeles op 4 november 2018.

Over Hamilton
Hamilton is in 1892 opgericht in Lancaster, in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hamilton-horloges combineren de Amerikaanse spirit met de ongekende precisie van de nieuwste Zwitserse uurwerken en technologieën. Bekend om innovatieve design heeft Hamilton een sterke positie in Hollywood verworven – met producten die te zien zijn in meer dan 450 films. Het merk heeft ook sterke, historische banden met de luchtvaart. Hamilton is lid van de Swatch Group, de grootste horlogeproducent en distributeur ter wereld.

www.Hamiltonwatch.com

Door |2019-02-08T11:17:00+00:008 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures