//Detailhandel Nederland neemt slachtofferhulp over van HBD

Detailhandel Nederland neemt slachtofferhulp over van HBD

Het HBD is gestopt met de aparte slachtofferhulp voor ondernemers en medewerkers in de detailhandel. Dat is een van de gevolgen van het politieke besluit de product- en bedrijfschappen op te heffen. Detailhandel Nederland zet deze dienstverlening voort, in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland.

Sinds 1 januari 2014 kan Slachtofferhulp Detailhandel worden ingeschakeld via de politie of via het telefoonnummer 0900-0101.

Slachtofferhulp via Detailhandel Nederland en Slachtofferhulp Nederland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Alarmering is gekoppeld aan de politie, ook buiten kantooruren. Binnen twee uur na het incident is een deskundige hulpverlener in de winkel aanwezig. Slachtofferhulp Nederland biedt tevens juridische ondersteuning rondom de strafrechtelijke procedure. Ook assisteert de organisatie bij het aanvragen van tegemoetkomingen in de schade via het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Door |2017-04-20T16:43:20+00:008 januari 2014|Rubriek Beveiligingsnieuws|

Over de auteur:

Redacteur vakblad Edelmetaal.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures