/, Nieuws/Diamanten, monturen en juwelen bij VODIAM

Diamanten, monturen en juwelen bij VODIAM

VODIAM is een gevestigde diamantgroothandel met meer dan twintig jaar ervaring in de diamantsector in Antwerpen en het Italiaanse Valenza. Sinds kort heeft het bedrijf ook een vestiging in Kaatsheuvel.

VODIAM levert losse en gecertificeerde diamanten aan juweliers en goudsmeden in Europa, uitsluitend business-to-business. “Wij leveren hoge en consistente kwaliteit, elke levering opnieuw”, aldus het bedrijf. “Daarnaast zijn voordelen bij ons een precieze calibrering, geen minimum orders en voor de meeste orders geldt levering direct uit voorraad. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service tot in het kleinste detail. Ons doel is altijd u de beste diamant tegen de beste prijs te leveren.”

www.vodiam.nl

Door |2019-01-29T12:02:17+00:0029 januari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures