//Diesel viert 40ste verjaardag met vier exclusieve horloges

Diesel viert 40ste verjaardag met vier exclusieve horloges

Ter ere van Diesel’s veertigste verjaardag brengt het merk hulde aan zijn spraakmakende geschiedenis. Het merk update de meest iconische horloges uit de archieven en stopt ze in een modern jasje. Oprichter Renzo Rosso maakte een persoonlijke selectie van modellen die symbool staan voor de evolutie van de bekende Diesel horloges. Als deel van de verjaardagscollectie lanceert het merk ook het nieuwe exclusieve uurwerk dat symbool staat voor authenticiteit en evolutie, Diesel’s belangrijkste waarden.

Het merk innoveert zich constant en vervangt daarom het zware metaal in het uurwerk door transparant acetaat, wat lichter toont en aanvoelt. Van de tweekleurige zwarte met doorzichtige horlogeband, tot de gele accenten in de wijzerplaat, Diesel geeft een verfrissende make-over aan het 2005 model en haalt inspiratie uit de motor- en vintage racewereld.

Het Digital Tipps horloge trekt de aandacht met zijn militair geïnspireerde ontwerp met olijfgroene behuizing, terwijl de felgekleurde knopjes aan de zijkant voor een nostalgische 90s look zorgen.
Voor het Bugout horloge haalde Diesel inspiratie uit denim details, met een doorzichtig blauwe behuizing en een levendige oranje wijzerplaat. Dit model heeft een gedurfde look, met zijn vierkante ontwerp en zwart lederen bandje.

Het limited-edition horloge voor de 40ste verjaardag van het merk (de 40th LE) is de perfecte combinatie tussen Diesel’s uitblinkende vakmanschap en zijn steeds innoverende creativiteit. Verleden en heden komen samen in een hoekige, transparante behuizing met een felrode, ronde wijzerplaat.
Elk model wordt geleverd in een exclusieve 40th anniversary collector’s box.

www.diesel.com 

Door |2018-12-03T11:27:07+01:003 december 2018|Rubriek Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures