Drijfhout heeft al geruime tijd een aanbod in gouden sieraden met kleurstenen en dit assortiment is inmiddels verder uitgebreid.

“In de ons omringende landen is het al jaren een trend; goud in combinatie met echte kleurstenen”, zegt Peter van Vuuren van Drijfhout. “Vaak gedragen als lang collier, 70, 80 en 90 centimeter, met bijpassende armbanden er oorsieraden. Wij hadden hierin al een ruim aanbod, maar hebben dit flink uitgebreid, want Nederland is volgens ons klaar voor sieraden met kleurstenen.”

Vernieuwing
“We horen juweliers vaak zeggen dat ze in het buitenland vaak zulke mooie dingen zien. Die zien we in Nederland niet omdat juweliers hier volgens ons vaak wat behoudend in zijn en afwachten tot er vraag naar dergelijke sieraden komt. Wij denken dat de tijd nu goed is voor echte vernieuwing in de etalages en websites. Speciaal voor de Nederlandse markt hebben we wel gekozen voor iets bescheidener kleuren.” Drijfhout presenteert op de komende Retailbeurs naast de sieraden met kleurstenen ook veel ander vernieuwend goud in alle prijsklassen.

Nieuw handboek gouden sieraden
De vele gebruikers van het handboek zullen blij zijn, zegt Peter: “Er is een volledig nieuwe editie. Vele honderden gouden sieraden met een duidelijke afbeelding en, nog belangrijker, met winkelverkoopprijs. Hierdoor is het een belangrijk verkoopinstrument dat de consument direct en snel tot een keuze kan brengen. Helemaal nieuw in het handboek is het grote aanbod in mooie fantasiesieraden naast de basiscollectie.”

www.drijfhoutnl.com