/, Nieuws/DS Action Lady: Een dame met een perfecte timing

DS Action Lady: Een dame met een perfecte timing

Deze Lady is niet alleen extreem sportief, ze staat er ook om bekend punctueel te zijn. De DS Action Lady van Certina is waterdicht tot een druk van 20 bar. Daarbij is de precisie van haar Precidrive™ quartz-uurwerk officieel bevestigd door het befaamde COSC-chronometer certificeringsinstituut. Haar tijdloze, elegante uiterlijk en sprankelende diamanten completeren de lijst met opmerkelijke karaktereigenschappen.

De DS Action Lady voelt zich vooral thuis in een maritieme omgeving: dankzij het geschroefde kastdeksel en de geschroefde, en extra beveiligde kroon, is haar slanke 34 millimeter brede roestvrijstalen kast waterdicht tot een druk van 20 bar. De zilverkleurige wijzerplaat met zijn fijne zonnestraalpatroon is verfraaid met drie diamanten op 12 uur, die aan het leven van alledag een extra sprankeling geven. Een deels gesatineerde, deels gepolijste roestvrijstalen band draagt nog extra bij aan de schoonheid van het model. Het horloge is vergezeld van een officieel chronometercertificaat dat de accuratesse van het Precidrive™ uurwerk bevestigt.

www.certina.com

Door |2018-10-15T11:56:32+00:0015 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures