/, Nieuws/EBEL Sport Classic met wijzerplaten in ivoor en antraciet

EBEL Sport Classic met wijzerplaten in ivoor en antraciet

De nieuwe EBEL Sport Classic is een mooi voorbeeld van retrochic en modern design, aldus het merk. Het model is nu verkrijgbaar met ivoor- of antracietkleurige wijzerplaten.

Beide modellen hebben een opvallende tweekleurige zeshoekige kast met een diameter van 29 mm, zijn vervaardigd van roestvrij staal en 18-karaats geelgoud en roestvrij staal met vijf functionele schroeven. De vlakke, taps toelopende en flexibele horlogeband met de iconische golfschakels, met een afwisselend geborstelde en gepolijste afwerking van roestvrij staal en geelgoud PVD, gaat naadloos over in de kast. De combinatie van Romeinse cijfers met een laag geelgoud en wijzers met diamanten uurindices geeft dit model een luxueuze uitstraling.

De innovatieve Sport Classic-collectie zette volgens EBEL in 1977 met haar zachte lijnen, gladde structuur en vloeiende rondingen de trend in de horloge-industrie. Met dit uitgesproken statement op het gebied van design deed de sportief-chique stijl eind jaren ‘70 zijn intrede. In 2018 breidt EBEL deze collectie uit met een reeks nieuwe uurwerken, voor het eerst sinds de oorspronkelijke lancering meer dan 40 jaar geleden.

www.ebel.com

Door |2018-08-10T13:27:00+01:0010 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures