//Edblad de Movement van herfst/winter 2018-2019

Edblad de Movement van herfst/winter 2018-2019

Met haar nieuwe collectie ‘Movement’ viert Edblad de veranderingen en uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Veranderingen maken de weg vrij voor een een nieuwe start en nieuwe kansen. Dit zorgt ervoor dat we continue in beweging zijn.

Met deze gedachte en de kernwaarde van Edblad ‘voortdurende verbetering’ als uitgangspunt heeft het designstudio van Edblad zichzelf uitgedaagd een vertaling te maken naar haar nieuwe collectie. Het resultaat… een hele mooie collectie van golvende metalen, kronkelende patronen en simpele, harmonieuze vormen.

Pebble serie | Inspired by the power of soft water motion

Thought serie | May the space between where I am and where I want to be Inspire me

De kracht van reflectie, de overgang van één fase naar een andere, en het lef hebben om belangrijke veranderingen door te maken zijn het thema van deze herfstcollectie.

Edblad wordt in de Benelux al in verschillende winkels verkocht en is verkrijgbaar via de webshop, www.nordic-luxuries.com.

Door |2018-10-16T13:57:25+00:0016 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures