//Edelmetaal Online

Edelmetaal Online

 

Edelmetaal Online is de digitale uitgave vol branchenieuws en nieuws over trends, producten en belangrijke werkgevers- en ondernemerszaken. Edelmetaal Online wordt verstuurd naar de leden en abonnees van Edelmetaal (waarvan de e-mailadressen bekend zijn).

Schrijf u nú in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Edelmetaal Online.U kunt zich op ieder moment afmelden.

Door |2019-01-11T15:34:30+01:0011 januari 2019|Rubriek Branchenieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures