/, Nieuws/Edelstenen in najaarskleuren bij Close to Zen

Edelstenen in najaarskleuren bij Close to Zen

Close to Zen speelt in op de nieuwe trends met tien verschillende edelstenenkleuren waaronder groene jade en donkerrode agaat.

Jade is de steen van wijsheid en schenkt geluk en tevredenheid, aldus Close to Zen. “De steen werkt kalmerend en bevordert innerlijke rust en balans. Agaat is nog steeds één van de meest geliefde edelstenen. De naam komt voort uit het Grieks en betekent ‘de goede’. De rode agaat is een beschermende steen en bevordert geluk, tevredenheid en zelfvertrouwen.”

De collectie bestaat uit circa 300 items en dit najaar biedt het sieradenmerk ook diverse zilveren armbanden (cuffs) die goed te combineren zijn met andere Close to Zen-items. Close to Zen is een Nederlands sieradenlabel met de oorsprong op Bali.

www.closetozen.com

Door |2018-10-03T14:46:19+00:003 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures