/, Nieuws/Elements, nieuw concept van DonnaOro

Elements, nieuw concept van DonnaOro

Het Italiaanse sieradenmerk DonnaOro lanceerde Elements, een concept voor een armband waarover 18-karaats gouden elementjes geschoven kunnen worden in combinatie met briljanten.

Om het merk onder de aandacht van consumenten te brengen wordt actief promotie gevoerd via social media en door middel van publiciteitsacties bij juweliers. Tot het einde van het jaar loopt er een actie met krasbiljetten. Elke dealer krijgt 500 krasbiljetten, waarvan 10 een briljant winnen. Dealers geven de krasbiljetten aan iedere klant die voor minstens € 149 aankoopt (dit hoeven niet alleen Elements-sieraden te zijn). Als er geen briljantje gewonnen wordt, geldt het krasbiljetje als een bon waarbij een Elements-armband voor een leuke prijs gekocht kan worden. Op deze manier krijgt de dealer een kans om de Elements-collectie op een leuke manier te promoten onder zijn klanten. Meer informatie via info@wlm.be.

www.donnaoro.com

Door |2018-10-03T15:08:09+00:003 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures