Een primeur op de Retailbeurs was de nieuwe sieradenlijn van eNGi collections. Het gaat om een nieuwe Briljant-lijn, uitgevoerd in 14-karaats goud.

eNGi collections ontwerpt en levert bijzondere gouden en zilveren sieraden. De collectie is te typeren als modern met een vleugje klassiek. Elegante basisvormen staan centraal. De drijvende kracht achter het bedrijf is Nancy Gerrits. “Een sieraad is er om je persoonlijkheid te accentueren en versterken”, stelt zij. “Met de sieraden uit onze nieuwe collectie laat je zien dat je niet bang bent om een stukje van jezelf te tonen.”

Spannend ontwerp
Naast een relatief eenvoudige basisvorm, hebben de ontwerpen van de nieuwe collectie een beweging in zich. Deze beweging maakt de sieraden spannend en opvallend, zonder dat ze hun elegantie verliezen.

Exclusief verkrijgbaar
De nieuwe sieradenlijn wordt in eigen beheer vervaardigd in samenwerking met meerdere goudsmeden en exclusief verkrijgbaar bij eNGi collections. Nancy: “Met ieder sieraad heeft de klant een hoogwaardig product in handen. De sieraden zijn gemaakt voor mensen die stijl belangrijk vinden en daarvoor net wat meer willen uitgeven. Zij zetten hun identiteit kracht bij met een bijzonder en smaakvol sieraad.”

www.engicollections.nl