/, Nieuws/eNGi collections lanceert nieuwe sieradenlijn

eNGi collections lanceert nieuwe sieradenlijn

Een primeur op de Retailbeurs was de nieuwe sieradenlijn van eNGi collections. Het gaat om een nieuwe Briljant-lijn, uitgevoerd in 14-karaats goud.

eNGi collections ontwerpt en levert bijzondere gouden en zilveren sieraden. De collectie is te typeren als modern met een vleugje klassiek. Elegante basisvormen staan centraal. De drijvende kracht achter het bedrijf is Nancy Gerrits. “Een sieraad is er om je persoonlijkheid te accentueren en versterken”, stelt zij. “Met de sieraden uit onze nieuwe collectie laat je zien dat je niet bang bent om een stukje van jezelf te tonen.”

Spannend ontwerp
Naast een relatief eenvoudige basisvorm, hebben de ontwerpen van de nieuwe collectie een beweging in zich. Deze beweging maakt de sieraden spannend en opvallend, zonder dat ze hun elegantie verliezen.

Exclusief verkrijgbaar
De nieuwe sieradenlijn wordt in eigen beheer vervaardigd in samenwerking met meerdere goudsmeden en exclusief verkrijgbaar bij eNGi collections. Nancy: “Met ieder sieraad heeft de klant een hoogwaardig product in handen. De sieraden zijn gemaakt voor mensen die stijl belangrijk vinden en daarvoor net wat meer willen uitgeven. Zij zetten hun identiteit kracht bij met een bijzonder en smaakvol sieraad.”

www.engicollections.nl

Door |2018-10-03T15:51:04+00:003 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures