/, Consumenten/10 jaar Meesterlijk, design en ambacht
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Meesterlijk, het jaarlijkse event voor design, toegepaste kunst en food, vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Nog maar een decennium geleden klonken woorden als rietvlechter, stipwerker, schoenmaker of plateelschilder nogal stoffig. Inmiddels is het tij gekeerd. Ambachtelijk vakmanschap is weer hot & happening, aldus de eventorganisatie. “In deze digitale wereld wordt weer met bewondering gekeken naar ontwerpers die zich de ambachtelijke technieken meester hebben gemaakt.”

Jaarlijkse Pop-up ministad
De Pop-up ministad is een bruisende ministad waar zelfproducerende designers, modeontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden hun passie voor design en ambacht delen met een groot publiek. “In een sfeervolle relaxte setting wordt u deskundig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl en design.”

Drie dagen Meesterlijk
“Meesterlijk is een platform voor stijl, specialisme en savoir-faire. Een ode aan het vakmanschap waar schoonheid, kwaliteit, ambacht en vormgeving samenkomen. Het recyclebare totaalconcept zorgt voor eenheid in verscheidenheid, voor rust en samenhang. Onder het genot van tongstrelend eet- en drinkwaar is het aangenaam vertoeven in de warm aangeklede industriele ruimtes van de Westergasfabriek. Inkopen doen op een plek die creativiteit ademt was nog nooit zo leuk.”

www.meesterlijk.nu

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures