Home/Business/Retailbeurs Utrecht
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Trademart Utrecht focust zich met de Retailbeurs op het inspireren van de branche. De voorjaarseditie van de beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 maart.

“Met 250 merken van ruim 40 leveranciers in één handelscentrum denken we als geen ander te weten wat de ontwikkelingen en trends in de markt zijn”, aldus Loes Kelders van Trade Mart. “En daarmee willen we de juweliers inspireren, zodat zij voorop kunnen blijven lopen en hun klanten blij kunnen maken.”

De nieuwe manier van presenteren die afgelopen najaar is geïntroduceerd is volgens Loes flexibel en transparant en maakt de beurs spannender en toegankelijker dan voorheen. “Ons doel is dat de bezoekers na één of twee beursdagen het assortiment gereed hebben voor het voorjaar, tips hebben opgedaan op het gebied van diensten en bijgepraat hebben met collega’s uit het vak. Het draait om waardevolle ontmoetingen.”

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures