/, Consumenten/74e Internationale mineralenbeurs Den Haag
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 6 en 7 april wordt in Den Haag de 74e Mineralenbeurs georganiseerd, met ruim 80 standhouders uit binnen- en buitenland.

De Haagse Mineralen- en Fossielenbeurs is een van de grootste beurzen op het gebied van mineralen, fossielen, edelstenen en sieraden in Nederland, speciaal georganiseerd voor verzamelaars en liefhebbers door enthousiaste vrijwilligers van de Nederlandse Lapidaristen Club. Niet alleen stenen en kristallen, maar ook allerlei producten van steen zoals beelden, sieraden en metafysische stenen behoren tot het aanbod. Tevens worden er materialen en grondstoffen verkocht om edelstenen te slijpen en zilver te smeden.

Voor kinderen is er de mogelijkheid om onder toezicht een eigen steen te slijpen en worden er diversen demonstraties gegeven. In de voorhal van de beurs kunt u kennismaken met de activiteiten van de organiserende vereniging. Hier wordt ook een speciale tentoonstelling ingericht met een geologisch thema.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures