Home/Business, Consumenten/Bangkok Independent Watchmaking Exhibition 2019
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Bangkok organiseert voor de eerste keer in de geschiedenis van Thailand een grote onafhankelijke horlogetentoonstelling. Van 4 t/m 8 september is Bangkok dus the place to be voor liefhebbers van horloges.

Achttien luxe horlogemerken komen naar de Thaise hoofdstad om hun veelal unieke modellen te presenteren. De markt voor horloges in Thailand groeit, en dus is het geen wonder dat het evenement juist in dat land plaatsvindt. Tijdens het evenement wordt verder een liefdadigheidsveiling gehouden ter ondersteuning van Kamlangjal, een project dat hulp biedt aan mensen die kansen nodig hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een beroepsopleiding voor vrouwelijke (zwangere) gevangenen.

Onder meer te zien op deze tentoonstelling zijn meesterwerken van Alchemists, Azimuth, Christophe Claret, Cyrus, Ateliers DeMonaco, Kerbedanz, Kudoke, Manufacture Royale, Speake-Marin, Paul Design, Perrelet, Romain Gauthier, Schwarz-Etienne en Strom.

Klik hier voor meer informatie

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures