/, Consumenten/Beleef Het Sieraad
Laden Evenementen

Beleef Het Sieraad viert dit jaar het eerste lustrum; de vijfde editie van deze landelijke promotiedag vindt plaats op 2 november. Een fantastische dag voor wie hart heeft voor zijn vak en, zo vlak voor de feestdagen, zijn prachtige producten wil laten zien. Het doel: sieraden en horloges moeten hoog op de verlanglijstjes van consumenten. Met z’n allen krijgen we dat voor elkaar, dus doe mee!

De vorige edities van Beleef Het Sieraad waren een groot succes; ieder jaar zijn er meer deelnemers. Meer vakgenoten die hun bestaande én toekomstige klanten duidelijk willen maken dat sieraden en horloges mooie cadeaus zijn om weg te geven, maar ook om voor jezelf te kopen. Geen betere tijd om dat te doen dan vlak voor de decembermaand.

Het idee van Beleef Het Sieraad is de consument een kijkje te geven in de keuken van juwelier, goudsmid of uurwerkmaker. De afgelopen jaren heeft Beleef Het Sieraad bewezen dat zo’n open dag voor traffic in winkel of atelier zorgt en mensen trekt, vaak mensen die nooit eerder zijn geweest.

Alle vakgenoten kunnen meedoen, leden van de FGZ, maar ook niet-leden. Het is immers in het belang van de hele branche dat sieraden en horloges hoog op de verlanglijstjes staan. Een open dag als Beleef Het Sieraad werkt als zo veel mogelijk ondernemers een steentje bijdragen.

Beleef Het Sieraad, beleef het mee op 2 november 2019!

www.beleefhetsieraad.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures