//De derde editie van Beleef het Sieraad
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De derde editie van de nationale promotieactie Beleef het Sieraad staat gepland op 4 november. Het doel is (potentiële) klanten te mobiliseren, nader kennis te laten maken met het ambacht, de verschillende aspecten van sieraden en horloges te laten beleven op een sympathieke en inspirerende manier. Het concept is bekend: tijdens deze open dag nemen consumenten een kijkje in de keukens van juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers. Doet u dit jaar ook (weer) mee?

Beleef het Sieraad laat consumenten kennismaken met sieraden en horloges. De mooie producten uit de branche staan die dag extra in de spotlights. Beleef het Sieraad prikkelt. De ondernemers die meedoen laten zien wat ze doen, vertellen over hun ambacht, organiseren workshops en demonstraties, wedstrijden en speciale acties. Beleef het Sieraad inspireert. Consumenten weten weer wat ze op hun verlanglijstje moeten zetten.

Kortom, Beleef het Sieraad werkt. De twee open dagen van de afgelopen jaren hebben uitgewezen dat de actie een uitstekende marketingtool is die voor veel traffic in de zaak zorgt. Redenen genoeg om mee te doen dus. Noteer de datum, meer informatie volgt binnenkort.

Wilt u alvast meer weten? Neem dan contact op met Daniel Voskamp, tel. 070-386 77 77 of d.voskamp@fgz.nl.

www.beleefhetsieraad.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures