Home/Business, Consumenten/Exotic Formosa in Pforzheim GESLOTEN T/M 19 APRIL
Laden Evenementen

Exotic Formosa, hedendaagse juwelen uit Taiwan, door Ruan Weng Mong

Van 27 maart – 28 juni  in Schmuckmuseum Pforzheim. Goudsmid en beeldhouwer Ruan Weng Mong beweegt zich tussen twee werelden: geboren in Taiwan met Taiwanese-Japanse roots en opgeleid als goudsmid in Duitsland is hij thuis in verschillende werelddelen.

Ruan Weng Mong was een van de eersten die internationale hedendaagse juwelen in Taiwan introduceerde. De expositie in het Schmuckmuseum Pforzheim laat circa 140 van zijn werken op het gebied van juwelen, beelden en grafische kunst zien. Deze maakte hij in een periode van meer dan 40 jaar. Het is de eerste keer dat hedendaagse Taiwanese-Aziatische juwelen en kunstobjecten in Duitsland te zien zijn.

www.schmuckmuseum.de

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures