Home/Business, Consumenten/Galerie Beeld & Aambeeld GESLOTEN
Laden Evenementen

Galerie Beeld & Aambeeld neemt een voorschot op de naderende lente met de kleurrijke tentoonstelling “Farbige Freuden”. Twee kunstenaars, Sybille Hermanns en Renate Sennewald, allebei Duits en allebei al jaren verbonden aan de Enschedese galerie transformeren de ruimte tot een kleurrijke feestzaal.

Geïnspireerd door haar vele reizen over de wereldzeeën, schildert Sybille Hermanns abstracte landschappen die door het spetterende kleurgebruik gemakkelijk tot leven komen. Het werk nodigt de kijker uit voor een onderdompeling in de wereld van kleur met – voor wie ervoor open staat – een bijzondere ervaring. In de balans van kalmte en wendbaarheid, van dichtheid en transparantie, worden schilderachtige verflandschappen gecreëerd.

De sieraden van Renate Sennewald vinden hun oorsprong in een bonte papierverzameling. Sennewald verlijmt in een complex proces losse vellen papier eerst tot blokken. Hieruit zaagt, freest, boort en slijpt ze haar vormen. Als gevolg hiervan verschijnen in het materiaal door de vele lagen papier fascinerende kleuren en patronen. Door de combinatie met goud, zilver of stenen ontstaan unieke en zeer draagbare sieraden.

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 1 maart 2020 om 16:00 uur door Marlis Sennewald, voormalig directeur Papiertheaterfestival Preetz. De beide kunstenaars zijn hierbij aanwezig. Te zien van 1 maart t/m 15 april.

www.beeldenaambeeld.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures