/, Consumenten/Het Juweel Driebergen
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 7 tot en met 10 juni vrij voor Het Juweel op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren ruim 25 internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten hun unieke collecties aan het publiek.

De high-end goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten uit Nederland en diverse andere landen vormen het originele aanbod van Het Juweel. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren de juwelenbeurs. Deze combinatie van authentieke en unieke moderne en hedendaagse juwelen maakt een bezoek aan Het Juweel meer dan waard.

Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Deze historische buitenplaats is enige jaren geleden volledig gerestaureerd en inmiddels uitgegroeid tot een geliefde locatie.

www.juwelenbeurs.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures