//Inhorgenta
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 22 tot en met 25 februari vindt in München de volgende editie van Inhorgenta plaats. De inschrijvingen voor deze internationale vakbeurs gaan goed; op dit moment zijn er 22% meer exposanten dan vorig jaar. Daaronder ook een groot aantal nieuwe standhouders.

De beursorganisatie is uiteraard blij met het vertrouwen dat exposanten in Inhorgenta stellen. “We zullen volgend jaar opnieuw een breed en internationaal assortiment presenteren”, aldus Klaus Dittrich, directeur van de Messe München. “De feedback die we ontvangen geeft aan dan Inhorgenta een juiste mix is van een communicatieplatform gecombineerd met glamoureuze evenementen.”

www.inhorgenta.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures