//Inova Collection: nieuwe vakbeurs in Frankfurt
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In de directe omgeving van het Duitse Frankfurt vindt van 25 tot en met 27 augustus de nieuwe vakbeurs voor sieraden, uurwerken en accessoires, Inova Collection, plaats.

Naar verluidt is het tijd voor een nieuwe najaarsbeurs, die retailers door het vroege tijdstip, in augustus, meer mogelijkheden biedt de nieuwste collecties te ontdekken en zich optimaal voor te bereiden op de herfst- en winterverkopen. Door de centrale ligging, vlakbij Frankfurt, is Inova Collection ook internationaal goed bereikbaar. Naast bekende merken zoals Manu Schmuck, Manuela Carl, M&M Uhren, Rolf Cremer en Yvette Ries presenteren op de nieuwe vakbeurs ook diverse nieuwe en onbekendere merken hun collecties aan een breed publiek.

www.inova-collection.de

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures