Home/Business/Intergem Idar-Oberstein
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De countdown naar de volgende editie van Intergem is begonnen; van 28 september tot en met 1 oktober is Idar-Oberstein the place to be op het gebied van edelstenen. De circa 120 exposanten verwachten meer dan 3000 bezoekers te kunnen verwelkomen.

“Intergem is een uitstekende gelegenheid om ruwe edelstenen in alle prijscategorieën in te kopen”, aldus beursdirecteur Kai-Uwe Hille. “Ideaal voor het maken van individuele sieraden zo vlak voor de feestdagen. De beurs biedt daarnaast ook een groot aanbod in diverse top- en designjuwelen.”

Waar het edelstenen van hoge kwaliteit en innovaties op het gebied van slijpvormen betreft blijft Idar-Oberstein wereldwijd een belangrijk centrum, aldus Hille. “Gedurende de vier dagen die de beurs geopend is kunnen bezoekers hier een overzicht van de complete internationale edelstenensector vinden.” Ondanks het grote aanbod blijft Intergem een overzichtelijke beurs waar op een efficiënte manier zaken gedaan kan worden. “Er is voldoende gelegenheid voor directe interactie met experts. Sieradenontwerpers kunnen hun specifieke wensen tot in detail met edelstenenslijpers doorspreken.” Een van de hoogtepunten tijdens de komende Intergem wordt een ronde tafeldiscussie in samenwerking met vakblad GZ over de toekomst van Idar-Oberstein als locatie.

www.intergem.de

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures