Home/Business/Jewels & Watches Retailbeurs
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 2, 3 en 4 september opent Trade Mart haar deuren voor de eerste editie van Retailbeurs Utrecht. Retailbeurs Utrecht is de nieuwe benaming van wat voorheen de Najaarsbeurs was. Met de naamsverandering zet Jaarbeurs de veranderingen door die in het voorjaar op Jewels & Watches zijn gestart.

“De wereld verandert en dus ook de manier van in- en verkopen. Wij hebben een concept ontwikkeld dat de balans zoekt tussen een aanbod van vaste deelnemers en gastdeelnemers en waar volop ruimte is voor het bieden van inspiratie. Op die manier garanderen we dat we hét platform blijven voor de juwelier”, aldus Loes Kelders van Trade Mart.

Inspireren
Trade Mart focust zich op het inspireren van de branche. “Met 250 merken van ruim 40 leveranciers in één handelscentrum denken we als geen ander te weten wat de ontwikkelingen en trends in de markt zijn”, vervolt Loes. “En daarmee willen we de juweliers inspireren, zodat zij voorop kunnen blijven lopen en hun klanten blij kunnen maken.”

Verdubbeling aanbod
“Ten opzichte van het voorjaar heeft er een verdubbeling van het aanbod plaatsgevonden. We zijn blij een flink aantal nieuwe exposanten te kunnen verwelkomen. Dit zijn onder andere Pas Diamonds, Monzario, Sif Jakob Jewellery, Tree of Luxury, Koning van Buul, Spirit Icons, Rabinovich en Art Object. Ook zijn er bedrijven die interessante diensten leveren aanwezig, waaronder een interieurbouwer Binnenbrand, Orbitvu (gespecialiseerd in productfotografie) en Livingprojects, een bedrijf dat zich richt op het creëren van een wow-effect met licht in bijvoorbeeld etalages.”

Trendpresentatie
Ook is voor de komende Retailbeurs bij de ingang in samenwerking met Bas Verdonk een trendpresentatie ontwikkeld. Loes: “Er worden vier trends gepresenteerd: Layers, Kleurstenen, Statement Pieces en ‘de Man’. Bij deze trends worden passende sieraden en horloges getoond. Twee keer per dag presenteert Bas de trends aan bezoekers en begeleidt hij ze daarna langs de exposanten op de beursvloer om de producten die bij deze trends passen te bekijken.” Bezoekers die hiervoor interesse hebben kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@trademart.nl.

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures