Home/Business/Jewels & Watches Retailbeurs
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De vorige editie van de Retailbeurs was volgens de beursorganisatie een groot succes: 26% meer bezoekers ten opzichte van die daarvoor, veel nieuwe exposanten, producten en trends. Ook de komende Retailbeurs van 8 tot en met 10 september belooft nieuwe merken, producten met een verhaal en verrassende activiteiten.

“Wij adviseren twee dagen de tijd te nemen voor de beurs in september. Die dagen heeft u nodig als u alles wilt zien”, aldus de Trade Mart. “Utrecht heeft prima hotels en een diversiteit aan leuke eetgelegenheden om naast het beursbezoek ook van de stad te genieten.”

Activiteiten
Naast nieuwe collecties en trends biedt de beurs diverse activiteiten. Zadkine Vakschool Schoonhoven promoot het 100-jarige bestaan van de opleiding uurwerkmaken, geeft informatie over de opleidingen, zoekt leerbedrijven en biedt korte opleidingen voor winkelpersoneel. Pig & Hen maakt custom made armbanden, er is een bubbelproeverij, DJ Alwin is ook dit jaar weer aanwezig en meer.

FGZ weer aanwezig op de beurs
Vanaf de komende editie van Jewels & Watches is ook de Federatie Goud en Zilver weer aanwezig op de beursvloer. Medewerkers van de branchevereniging adviseren en informeren over diverse ontwikkelingen in de branche.

Uitdagingen
“Met de komende Jewels & Watches willen we weer laten zien dat we uitdagingen in dit dynamische landschap aangaan en de mogelijkheden aangrijpen om met elkaar in contact te blijven. Omdat we elkaar nodig hebben, exposanten en retailers”, aldus de Trade Mart.

Herinneringen
2020 wordt een jubileumjaar, dan bestaat de Trade Mart 50 jaar. 50 jaar producten, trends en beleving. 50 jaar uitdagingen, ontmoetingen én herinneringen. Die herinneringen aan de beurs hoort de organisatie graag via trademart@jaarbeurs.nl.

Informatie
De Retailbeurs wordt gehouden van 8 tot en met 10 september. Openingstijden zondag en maandag van 10.00 tot 18.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf de parkeerplaats wordt vervoer per Tuk Tuk naar het Beatrixgebouw geregeld, gesponsord door Zinzi.

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures