Home/Business/Jewels & Watches Retailbeurs
Laden Evenementen

De vorige editie van de Retailbeurs was volgens de beursorganisatie een groot succes: meer bezoekers, veel nieuwe exposanten, producten en trends. Ook de komende Retailbeurs van 8 tot en met 10 maart belooft nieuwe merken, producten met een verhaal en verrassende activiteiten.

“Wij adviseren twee dagen de tijd te nemen voor de beurs in september. Die dagen heeft u nodig als u alles wilt zien”, aldus de Trade Mart. “Utrecht heeft prima hotels en een diversiteit aan leuke eetgelegenheden om naast het beursbezoek ook van de stad te genieten.”

Herinneringen
2020 wordt een jubileumjaar, dan bestaat de Trade Mart 50 jaar. 50 jaar producten, trends en beleving. 50 jaar uitdagingen, ontmoetingen én herinneringen. Die herinneringen aan de beurs hoort de organisatie graag via trademart@jaarbeurs.nl.

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures