Home/Business/Madridjoya – Bisutex
Laden Evenementen

Madridjoya 2020 wordt gehouden in Madrid, van 6 tot 9 februari 2020, te samen met Intergift, Bisutex en Momad. De juwelen-, bijou-, geschenken- en modesectoren zijn dan prominent vertegenwoordigd bij Feria de Madrid.

De volgende sectoren zijn te vinden op Madridjoya: gouden sieraden, zilveren sieraden, casual sieraden, zilverwerk, uurwerken en horloges, kostbare stenen en parels, aanverwante artikelen.

Dit jaar heeft Madridjoya nieuwe datums en schema’s, zo meldt de beursorganisatie. De International Urban and Trendy Jewellery and Watch Fair, georganiseerd door IFEMA, is geopend van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari van 10.00 tot 19.00 uur (op de laatste dag tot 17.00 uur). Deze verandering kan volgens de beursorganisatie de zakelijke kansen voor deelnemende sectorprofessionals vergroten.

Hal 6 op IFEMA biedt plaats aan de nieuwste ontwikkelingen en producten voor de herfst en winter 2020, aldus de beurs. “Er worden hoogwaardige sieraden, casual en modelijnen, horloges en zilver getoond, evenals baanbrekende innovaties gericht op campagnes voor komende data zoals Valentijnsdag en Moedersdag. Dit maakt MadridJoya een strategisch evenement voor het verfrissen van etalages met collecties voor bruiloften, eerste doopfeesten en communies, geschenken, sieraden ontworpen voor feesten en ceremonies en andere soortgelijke evenementen aan het einde van de kerstperiode.”

Op de gelijktijdig te houden beurs Bisutex 2020 zijn modesieraden, zonnebrillen, handtassen, riemen, haarornamenten, zakdoeken, hoeden, kleine lederwaren, reisartikelen, nieuwe collecties koffers, handtassen, fantasiehorloges en andere modeaccessoires te vinden. Bisutex wordt gekenmerkt door het groeiende internationale karakter, dat dit jaar bedrijven uit 20 landen samenbrengt, evenals speciaal uitgenodigde deelnemers uit Frankrijk en Brazilië.

Meer informatie:
Madridjoya
Bisutex

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures